Mijn aanpak

Kennismaking

Een samenwerking begint met een kennismaking. Ik kom daarvoor graag een keer bij je langs. Ik luister naar je wensen en leer je meteen wat beter kennen. Bij een bestaand huis heb ik alvast een goed beeld van de ruimte. Bij nieuwbouw is het afhankelijk van de vraag en de fase van het project wat we aanvullend bespreken.

Voorstel op maat

Het is belangrijk dat ik jouw vraag en daarmee de opdracht goed heb begrepen. Onze kennismaking vertaal ik in een voorstel voor een interieuradvies op maat. Ik beschrijf de aanleiding, jouw interieurwensen en benoem de onderdelen en de kosten van het interieuradvies. Het voorstel ontvang je digitaal. Zie je een samenwerking wel zitten? Dan ga ik voor je aan de slag!

Het advies

Ik heb een goed beeld van wie je bent en wat bij jou past qua sfeer. Ik vertaal dit in mooie, krachtige beelden. Deze beelden vormen het uitgangspunt van het interieur. Alle elementen, van kleurgebruik tot meubels en raambekleding, passen binnen de sfeer die is neergezet.

 

Afhankelijk van de opdracht hebben we tussentijds afstemming op onderdelen. Als de afronding van het concept-ontwerp nadert prikken we een datum. We bespreken dan het ontwerp, ondersteund met kleur- en materiaalstalen. Het concept stuur ik digitaal toe, samen met de stalen kan je het plan nog eens rustig doornemen. Eventuele kleine aanpassingen verwerk ik. Het definitieve plan ontvang je zowel digitaal als bewaarexemplaar, afgedrukt op mooi papier.

Studio keet in huis

Burgemeester van der Feltzweg 68

7391 HN Twello

info@studiokeetinhuis.nl

06-41420940

Scroll naar boven