Appartement aan de IJssel in Deventer

De kinderen al lang uitgevlogen, behoefte aan minder onderhoud en de wens om gelijkvloers te wonen. Dan is het tijd voor verhuizen. Een nieuwe stek werd gevonden aan de IJssel. Het uitzicht is nooit hetzelfde; de rivier en haar uitwaarden, de hemel van strakblauw tot felroze, de kudde brandrode runderen. Alles is in beweging.

 

Voor zowel de woon- als slaapkamer is een advies gemaakt. Voor beide ruimtes ging het om een kleurenplan voor de wanden, een nieuwe vloer en raambekleding. de toekomstige bewoners wensten een rustig interieur, zonder hele felle of donkere kleuren. Een aantal meubels, waaronder een veelkleurig vloerkleed, verhuisden mee en maken onderdeel uit van het totaalbeeld.

Moodboard woonkamer

Moodboard woonkamer

“Onze nieuwe woning kwam vrij onverwachts, de verhuizing zou op korte termijn plaatsvinden. We wisten niet goed hoe we de inrichting moesten aanpakken. Angelique heeft ons daar echt goed mee geholpen. Van verfkleuren tot behang en van vloer tot gordijnen, ze kan het gehele plaatje goed overzien. Ze is heel creatief en werkt zeer zorgvuldig. De kleurcombinaties hebben ons zeer verrast. We hebben veel complimenten ontvangen van vrienden en kennissen en vinden zelf het resultaat ook erg mooi!” 

Magda & Bert

Moodboard slaapkamer

Moodboard slaapkamer

Studio keet in huis

Burgemeester van der Feltzweg 68

7391 HN Twello

info@studiokeetinhuis.nl

06-41420940

Scroll naar boven