Over mij

Ik ben Angelique, 40 jaar geleden geboren aan de rand van Deventer op negen hoog. Via de binnenstad en de Worp geland op een fijne plek in Twello. Ik woon hier samen met B3; mijn man Bart en onze zonen Boet en Boris. Ik hou erg van lezen, sta graag in de keuken en kook met liefde een uitgebreid diner. Als het niet te koud is werk ik graag in de (moes)tuin. Zaaien, wieden, snoeien; de hele rataplan.

 

Vormgeving heeft altijd al mijn interesse gehad, als kind riep ik later binnenhuisarchitect of advocaat te worden. Uiteindelijk heb ik na mijn VWO-examen Ruimtelijke Ordening en Planologie gestudeerd en ruim 15 jaar in dit vakgebied gewerkt. In deze jaren heb ik veel ervaring opgedaan met projecten op het snijvlak van stedenbouw, architectuur en de inrichting van zowel erf en landschap als openbare ruimte. In 2021 besloot ik om mijn creativiteit meer en anders in te zetten. Na het succesvol afronden van de interieuropleiding werd Studio keet in huis een feit!

Mijn eigen stijl

Mensen die voor het eerst bij ons over de vloer komen zeggen vaak: “Wat een fijn huis, het voelt meteen goed”. Dat is een mooi compliment! Ons huis is gebouwd in 1936 en ons interieur is een echte mix van stijlen, ofwel een eclectisch geheel. Veel van de meubels zijn vondsten van marktplaats of de kringloopwinkel, af en toe kopen we iets nieuws. Her en der staan persoonlijke spullen, zoals een theekastje van overoudtante en een verzameling stenen, botjes en schelpen van de kinderen. Op verschillende wanden hangen kunstwerkjes; van fotografie tot zeefdruk, alles met een verhaal. Er is ook veel ruimte voor groen, planten dus, in allerlei formaten. Uiteraard ontbreekt het ook in ons eigen huis niet aan kleur. Het doel is geen witte muren meer, we zijn goed op weg! 

Studio keet in huis

Burgemeester van der Feltzweg 68

7391 HN Twello

info@studiokeetinhuis.nl

06-41420940

Scroll naar boven